duminică, 19 iunie 2016

Unde ne putem caza in Iasi

O plimbare in Iasi este o ocazie potrivita pentru a descoperi mai multe din cultura Moldovei. Exista numeroase obiective care sa ii atraga pe turisti, insa de fiecare data este nevoie de un loc bun de cazare, iar hotelurile si pensiunile cu cele mai bune conditii sunt de cele mai multe ori si cele mai costisitoare, astfel ca pentru a face economii, oamenii opteaza pentru variantele mai accesibile, chiar daca si conditiile sunt inferioare. In schimb, a aparut o alternativa grozava la aceste unitati de cazare clasice: regimul hotelier.

Ce este regimul hotelier?

Chiar si persoanele din orasele apropiate pot cauta un loc de cazare in Iasi atunci cand viziteaza acest oras, indiferent de motiv, fie ca doresc sa admire capitala Moldovei, fie trebuie sa rezolve o problema. Regimul hotelier presupune inchirierea unui apartament doar pentru cateva nopti si nu pentru o perioada mai lunga de timp. Pe aceasta cale se pot face economii semnificative, deoarece preturile sunt de pana la 40% mai mici decat la un hotel care ofera conditii similare.


Economii

Un apartament cu doua camere are o suprafata de minim 40 de metri patrati, in timp ce o camera de hotel spatioasa nu dispune de mai mult de 15 metri patrati, astfel ca se plateste un pret mai mic, dar pentru mai mult spatiu si implicit mai mult confort. In plus, in cele doua camere pot fi cazate cu usurinta 4 persoane, astfel ca pretul se imparte egal, iar tariful devine si mai mic.

Nu trebuie omis nici faptul ca apartamentele au propria bucatarie, unde sa se gateasca ori de cate ori este nevoie, fara a mai merge pentru fiecare masa la restaurant sau fast food, unde mancarea este si mai scumpa, dar si mai putin sanatoasa. Cu alte cuvinte, regimul hotelier reprezinta o alegere foarte buna in toate situatiile, fiind din ce in ce mai popular pe zi ce trece.