sâmbătă, 10 iunie 2017

Inscriptionarea masinilor te face mai vizibil in trafic

Serviciul de inscriptionari masini prin colantaridesign.ro promite cele mai bune conditii, motiv pentru care devine tot mai popular in randul companiilor care dispun de flote de autoturisme si isi doresc promovarea serviciilor sau produselor, totul la preturi accesibile. Asadar, acestia au la dispozitie diferite tipuri de autocolant din care sa aleaga, incepand de la cel mai popular, adica cel lucios, la cel mat si nu numai.

Aceasta este ocazia potrivita prin care sa puna in aplicare cele mai creative idei, astfel incat masinile sa fie mai vizibile in trafic, atat pentru ceilalti soferi, cat si pentru pietoni. Intregul proces se realizeaza cu ajutorul unei imprimante speciale, care are capacitatea de a printa color la rezolutii foarte mari, astfel incat fiecare imagine sa fie foarte clara.

Preturi bune

Totusi, unul dintre cele mai importante avantaje aduse de serviciul de inscriptionari masini prin colantaridesign.ro este ca totul se desfasoara rapid, iar preturile sunt foarte bune in comparatie cu multe alte modalitati de promovare a produselor sau serviciilor. O astfel de lucrare se termina in cel mult 3, 4 ore, totul in functie de dimensiunile necesare, insa timpul de asteptare poate sa creasca pentru microbuze, autobuze, autocare sau pentru lucrarile mai mari.

Finisaje

Finisajele sunt toate de calitate, iar autocolantele pot fi decupate pe contur, se poate apela la laminare mata sau lucioasa, totul pentru ca si pana mai pretentiosi clienti sa fie pe deplin multumiti.

De calitate

De asemenea, se folosesc autocolante de calitate, care rezista foarte bine in timp, arata grozav si nici nu ataca vopseaua, ci dimpotriva, o protejeaza, iar aceasta se va prezenta in conditii optime. Clientii pot alege dintre mai multe tipuri de autocolante, dar la Colantari Design se folosesc doar cele mai bune, care pot promite lucrari de calitate si fara a omite nici calitatea adezivului, care nu lasa urme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu