miercuri, 5 februarie 2020

Cele mai bune produse pentru cabinetele medicale le gasesti aici


Atunci cand avem nevoie de produse medicale ce poate fi mai la indemana decat sa apelam la produsele unui magazin online? De aceea, MedAZ iti sta la dispozitie oricand fiind specializat in importul si comercializarea de aparatura medicala, instrumentar medical si consumabile medicale precum prosoape de hartie, role medicale, articole de unica folosinta, uniforme pentru cadrele medicale, dezinfectanti precum si mobilier medical.

Pentru a fi mai usor de achizitionat, consumabilele medicale MedAZ sunt structurate pe categorii, astfel:
·       articole din hartie cum ar fi role medicale, role prosop hartie, prosoape de hartie pliate, hartie igienica;

  • articole de unica folosinta din care fac parte: manusi de examinare latex, manusi de vinil, manusi de menaj, halate de laborator, halate de protectie, masti chirurgicale, bonete, botosi de unica folosinta, manusi chirurgicale, sorturi, acoperitori maneci;
  • consumabile pentru cabinete medicale si spitale: chiloti de unica folosinta, cearceafuri de unica folosinta, huse de pat de unica folosinta, papuci de unica folosinta;
  • consumabile medicale precum seringi de unica folosinta, ace seringa, plasturi, cutii deseuri medicale, manusi chirurgicale, branule, perfuzoare, lame de bisturiu, apasatoare de limba, leucoplast, comprese, sisteme de recoltare;
  • instrumente medicale precum cele de chirurgie, instrumente medicale pentru obstretica-ginecologie;
  • dezinfectanti medicali, si din aceasta categorie fac parte dezinfectantii pentru suprafete, dezinfectantii si sterilizantii instrumentar, sapun si dezinfectant pentru maini si tegumente, servetele umede;
  • diverse solutii pentru tratament si alcool sanitar.
Este foarte important ca un cabinet medical sa nu duca lipsa de absolut nimic astfel incat actul medical sa se poate desfasura intr-un mediu curat si steril.

In cazul in care va fi nevoie de consultanta, unul dintre reprezentatii MedAZ va veni cu solutii menite sa-ti ofere tot suportul astfel incat sa-ti poti desfasura activitatea si in acelasi timp sa ai asigurate cele mai bune acte medicale.

De fiecare data, la MedAZ vei avea parte de un specialist cu experienta care te va trata cu seriozitate si profesionalism, iar daca vei avea nevoie de suport, va fi acolo pentru tine, intotdeauna, gata sa-ti raspunda la toate intrebarile.

MedAZ este distribuitorul de consumabile si aparatura medicala cu o bogata oferta de produse de cea mai buna calitate. Intreaga echipa va sta la dispozitie si va asigura cele mai eficiente si complete servicii astfel incat sa poata sustine realizarea unui act medical de calitate, ceea ce cautam fiecare dintre noi atunci cand pasim intr-un cabinet medical, clinica sau spital, fie de stat, fie privat.
Pentru ca este foarte important sa satisfacem pe deplin toate nevoile dumneavoastra, gama de produse s-a diversificat de la un an la altul, mentinand aceeasi calitate riguroasa la cele mai bune preturi in domeniul medical.

Indiferent ce ai nevoie in ceea ce priveste consumabilele medicale si echipamentele, acum poti comanda produse medicale de la Medaz fiind doar la un click distanta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu