vineri, 14 octombrie 2016

Incaltamintea la comanda net superioara celorlalte produse

In ultimii ani, moda a evoluat extrem de mult, iar pantofii sau incaltamintea, in general, nu mai sunt considerate simple accesorii, ci o piesa de rezistenta a unui outfit. Pe piata gasim astazi o multime de modele de cizme, botine, sandale, balerini, pantofi care ne pot pune in valoare atat tinuta, cat si personalitatea, reflectand spiritul artistic din noi. Din aceste motive vedem in prezentarile de moda fel de fel de tipuri de incaltaminte, mai mult sau mai putin excentrice, dar cu toate acestea nu trebuie sa uitam ca o pereche de papuci este esential sa fie in primul rand comoda.

Stilul sport 

Moda masculina a fost indragita de multi ani de catre doamne, iar designerii au facut pasi importanti
in ceea ce priveste acest aspect punand foarte mult accentul pe papucii clasici pentru barbati. Astazi vedem la tot pasul femei care au in picioare pantofi sport precum tenisii sau adidasii.
Comoditatea poate fi unul dintre principalele motive pentru care sunt atat de apreciate aceste modele, mai ales de catre persoanele care le folosesc zi de zi, uneori de dimineata pana seara. Daca la inceput existau doar modele clasice, mai mult unisex, creatorii din domeniu au inceput sa acorde mai multa atentie si astfel au adaugat insertii feminine precum motivele florale, culori calde, materiale speciale, mai ales pentru doamnele care doresc incaltaminte la comanda.

Stilul masculin

Din moment ce piesele sport au avut asa un mare succes, s-a continuat ideea de adoptare a stilului masculin si in ceea ce priveste alte tipuri de papuci precum cele cu toc si prin urmare, au aparut botinele cu sireturi, curelusele, pantofii fara toc cu sireturi, cizmele cu tinte etc. Daca va doriti o pereche de incaltaminte la comanda, care sa fie realizata din materiale calitative, puteti sa aruncati o privire pe Joyas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu