vineri, 21 octombrie 2016

Cand si de ce avem nevoie de autorizatie Iscir

In ultimii ani numeroase persoane au apelat la centralele termice, renuntand la incalzirea furnizata de municipalitate, in ciuda faptului ca sunt implicate costuri ce pot ajunge si pana la 10.000 de lei, pentru achizitionarea, instalarea si punerea in functiune a acestora. Cu toate acestea, suma investita va putea fi amortizata in decurs de cativa ani, timp in care proprietarii se pot bucura de mai mult confort si numeroase beneficii.

In schimb, este nevoie de cateva etape importante ce implica mult timp pierdut si bataie de cap pentru a aduna toate aprobarile si avizele necesare, iar Pro Constructo ofera solutia prin serviciul Iscir centrala termica, ocupandu-se in locul clientilor de tot ceea ce este necesar. Iscir reprezinta o entitate care se ocupa, printre altele, de autorizatiile pentru punerea in functiune a centralelor termice.

Mai multe documente

Birocratia isi spune cuvantul si in acest caz, fiind impuse mai multe documente care sa fie atasate la un dosar, motiv pentru care multi potentiali clienti isi pierd interesul. Pe langa achizitionarea, instalarea si punerea in functiune a centralelor termice, iar fiecare dintre acesti pasi implica mai multe cereri si aprobari, fiecare chitanta trebuie pastrata, alaturi de manualul de utilizare sau de certificatul de garantie.

Autorizatie Iscir

Toti cei care locuiesc in Bucuresti sau in zonele din apropiere pot apela la Pro Constructo, firma autorizata de Iscir care functioneaza respectand toate rigorile legii. De asemenea, dovada de obtinere a autorizatiei trebuie atasata la dosar, intrucat instalarea nu poate fi facuta de catre o firma ce functioneaza in afara legii. Pro Constructo se bucura de un numar de peste 20 de angajati experimentati care promit clientilor cele mai bune servicii, venindu-le in ajutor ori de cate ori au nevoie de obtinerea aprobarilor Iscir pentru centrala termica, iar oricine se poate bucura de mai mult confort si mai putina bataie de cap.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu