duminică, 29 ianuarie 2017

In mod cert iti doresti un bilet avion catre o destinatie superba precum este Danemarca

Inima antica a taramurilor vikingilor si unul dintre diamantele neslefuite ale Europei, Danemarca reprezinta podul cultural si geografic intre nordul continentului si Scandinavia, fiind un loc sofisticat, ce atrage turisti din toate colturile lumii prin atmosfera sa relaxanta, dar si prin obiectivele care nu trebuie ratate. Asadar, un bilet avion Danemarca este perfect in special datorita faptului ca zborurile sunt directe din Bucuresti pana in capitala Copenhaga, iar cursa dureaza mai putin de 3 ore.

Copenhaga

Calma si sofisticata, Copenhaga aminteste la fiecare pas ca este o capitala scandinava, ce gazduieste 1 milion de danezi si cartiere precum Vesterbro si Christianshavn, unde cafenele si restaurantele sunt ticsite cu turisti. De asemenea, chiar in inima capitalei se regaseste Indre By, o retea de stradute inguste si alei, unde se remarca turnul Rundertarn, dar unde se inalta si fortificatiile antice Slotsholmen, alaturi de gradinile Tivoli. Pe scurt, nimeni nu se va plictisi in Copenhaga, indiferent de care sunt activitatile preferate.

Insulele Feroe

Acestea se regasesc in locul in care marea Norvegiei se intalneste cu cea a Nordului, iar zona de coasta este una cu adevarat unica, stancile fiind sculptate de cascadele inalte. De asemenea, Luminile Nordice infrumuseteaza cerul, casele din lemn evoca trecutul, barurile pastreaza atmosfera de alta data si doar cu jumatate din perimetru in Danemarca, Insulele Feroe vor aduce o experienta culturala unica pentru toti vizitatorii.

Castelul Kronborg

Probabil ca cei mai multi cunosc acest castel sub numele Elsinore, adica cel dat de William Shakespeare in Hamlet, Kronborg fiind considerat unul dintre cele mai bune exemple ale renascentismului. Constructia sa a inceput in 1574 pe o portiune de pamant strategic aleasa, unde apele formeaza o granita naturala intre Suedia si Danemarca. Timp de cateva secole a protejat danezii, iar astazi este una dintre cele mai mari atractii pe care nu trebuie sa o rateze cei care aleg un bilet avion Danemarca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu