sâmbătă, 7 decembrie 2019

Iata cum poti organiza o inmormantare fara costuri mari


Serviciile de pompe funebre nu sunt o raritate in ziua de azi, insa profesionalismul este cel care lasa de multe ori de dorit, iar atunci cand ne confruntam cu moartea unei persoane apropiate, cu siguranta, nimeni nu isi doreste sa aiba parte de batai de cap. Totusi, pentru a nu avea surprize neplacute, e mult mai simplu pentru oricine sa apeleze la pompe funebre non stop in sectorul 1. Casa Funerara Luca e locul potrivit pentru toti cei care isi doresc sa aiba parte de o experienta pozitiva si de mult profesionalism.

Foarte important este faptul ca poti apela aici indiferent de ora intrucat serviciile sunt non stop, iar asemenea momente neplacute nu stii niciodata cand pot aparea. Mai mult, serviciile nu acopera doar sectorul 1, ci si celelalte sectoare din Bucuresti, dar si Ilfov, motiv pentru care oricine poate apela la Casa Funerara Luca.

Sunt propuse aici tot felul de pachete pentru toate nevoile si bugetele, cel mai accesibil din punct de vedere financiar fiind cel la 1000 de lei. Chiar daca este cel mai ieftin pachet la care ai acces aici, nu lipseste nimic astfel ca, printre altele, putem aminti de sicriul complet echipat, crucea inscriptionata, cele doua orare mic si mare, iar doctorul care va constata decesul se va ocupa si de imbalsamare si va elibera certificatele necesare in acest sens.

Mai departe urmeaza toaletarea decedatului care include spalat si imbracat, preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu, transportul funerar la biserica/cimitr, manipularea sicriului si nu numai. Foarte important, suma de 1000 de lei poate fi recuperata integral de catre familie din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca in cele din urma nu vei plati nimic. Mai sunt si alte pachete pe care poti sa le ai in vedere, printre care si cel de nivel mediu pentru care vei plati 2200 de lei, care se poate achita cu talonul de pensie, urmand ca diferenta sa fie restituita. Sau poate preferi pachetul urmator la 3926 de lei care, din nou, cuprinde tot ce e nevoie in cadrul unei inmormantari.

Totusi, cine isi doreste cel mai bun pachet care e disponibil la Casa Funerara Luca se va putea orienta catre cel la 8026 de lei, la care se adauga 3013 lei ce urmeaza sa fie restituiti din ajutorul de inmormantare.

Pentru pompe funebre non stop in sectorul 1 sau in oricare alta zona din Bucuresti stii la cine sa apelezi de acum inainte pentru ca aici profesionalismul nu va lasa niciodata de dorit. Cu alte cuvinte, iti va fi usor sa treci peste momentele dificile cauzate de moartea unei persoane apropiate, totul la Casa Funerara Luca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu