vineri, 6 decembrie 2019

Imi place mult iPhone-ul meu dar trebuie sa ii schimb ecranul


Ca si in cazul altor modele, ecranul iPhone X se poate crapa foarte usor in urma loviturilor, si de aceea recomandarea este ca acesta sa fie protejat cu o folie de sticla anti-soc sau cu un bumper adecvat tipului de telefon. Orice interventie neautorizata sau lovitura puternica, duce la anularea garantiei iPhone X, astfel ca trebuie sa aveti mare grija cu acest telefon.

Ecranul telefonului iPhone X face parte din ansamblul display, iar daca acesta se sparge, poate fi inlocuit doar prin procedee speciale, intr-un service autorizat. Pentru a putea pastra calitatea culorilor si senzitivitatea touchscreen-ului original este recomandat sa inlocuim doar ecranul iPhone X. 

Interventia de inlocuire ecran iphone x se face profesional in service-ul Prestige Gsm, folosind doar tehnici compatibile cu ale producatorului, astfel incat noul display sa arate si sa functioneze impecabil dupa reparatie. Ecranul nou se va lipi de display-ul OLED prin laminare la cald, cu un adeziv special, procedeu folosit si in fabrica.

Din pacate, exista si cazuri in care socul mecanic poate deteriora ecranul iPhone X permanent, iar in acest caz se va recomanda inlocuirea intregului ansamblu.

Prestige GSM recomanda inlocuirea cu un display iPhone original, astfel incat nimic sa nu afecteze functionabilitatea dupa reparatia acestuia. O alta componenta care se poate sparge in urma loviturilor este spatele iPhone X, iar in acest caz trebuie inlocuit cu totul, deoarece este un ansamblu complet.
Pentru ca stim cat de importanta este calitatea pentru tine, acum poti beneficia de toate aceste reparatii intr-un service certificat de Apple la unul dintre furnizorii de service autorizati Apple, si anume Prestige GSM. Specialistii de la acest service se bucura de instruire din partea Apple si ofera acelasi service de inalta calitate si folosesc doar piese de schimb originale Apple.

In cazul in care un client doreste piese similare cu ale producatorului, utilizarea acestora se face doar cu acordul sau.

Asa cum specificam si mai sus, accidental, ecranul unui iPhone X se poate sparge, restul telefonul ramanand functional. In aceasta situatie, Prestige GSM vine in intampinarea clientilor sai cu o reparatie calitativa si mica, ca si pret, prin inlocuirea acestuia. Trebuie amintit faptul ca aceasta interventie nu este chiar atat de usoara, interventia se realizeaza cu o tehnologie de ultima ora, folosind procedee si tehnici de ultima generatie, si de aceea este bine sa mergem intr-un service autorizat.

Pretul pentru inlocuirea ecranului iPhone X este de 600 de lei, iar ecranul va fi ca nou. In continuare, pe site-ul service-ului se regaseste o lista completa cu serviciile si preturile sale.
In final, merita mentionat faptul ca interventia nu va necesita mai mult de 20 de minte, astfel ca, telefonul dumneavoastra va fi ca nou intr-un timp foarte scurt!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu