luni, 30 decembrie 2019

Stiu unde gasesc un vin de calitate


Cultivati pe teritoriul tarii noastre inca de pe vremea dacilor, strugurii din Podgoria Dealu Mare dau nastere unor vinuri deosebite, ce ajung mai apoi sa ne reprezinte in toata lumea. Budureasca si-a purtat vinurile la cele mai importante concursuri din lume si deseori s-a intors pe meleagurile romanesti cu medalii de aur si nu numai.

Fiind o zona renumita in special pentru soiurile rosii de cea mai buna calitate, datorita continutului ridicat de oxizi de fier, Dealu Mare este locul in care au crescut struguri din vinuri ce au calatorit in toata lumea. Aici se afla si Crama Budureasca, un simbol al calitatii premiate la nivel international.

Comandati cele mai bune vinuri din confortul propriei locuinte

Daca sunteti interesati de o gama variata din care puteti alege oricand un vin care sa se potriveasca chiar si celor mai exigente gusturi, o simpla vizita in magazinul online budureasca.ro va pune la dispozitie sortimente extraordinare de vinuri.


Fiecare vin Budureasca este prezentat in magazinul online impreuna cu fisa tehnica. Aici veti regasi descrierea, temperatura recomandata pentru servire, precum si asocieri cu diverse preparate culinare.

Fie ca vorbim despre soiuri de origine autohtona sau despre cele cu provenienta internationala, vinuri rosii, rose sau albe, versatilitatea acestora le face potrivite pentru o gama larga de mancaruri, momente ale zilei sau situatii.

Alegeti vinul care vi se potriveste folosind filtrarea in functie de tipurile de struguri, gama din care face parte sau chiar pret. Magazinul online budureasca.ro va pune la dispozitie cel mai usor mod de a gasi vinul pe care il cautati. Vinul potrivit este la doar cateva click-uri distanta.

De ce este recomandat consumul zilnic de vin

Unul dintre motivele principale pentru care vinul este prima alegere a oricarei persoane care vrea sa se bucure de o bautura rafinata este dat de continutul mic de alcool. Acesta porneste de la 8,5% si ajunge pana la o valoare maxima de cca. 14-15%.

Un avantaj important este dat de calitatile nutritive ale vinului, fiind destul de concentrate, astfel ca putem profita de beneficiile consumului zilnic. Si toate astea fara ca nivelul de alcool sa depaseasca cantitatea recomandata.

Fie ca vorbim de prevenirea problemelor cardiovasculare sau efectele anticancerigene, vinul actioneaza asupra unui numar extins de patologii si garanteaza reducerea riscului de a dezvolta numeroase tipuri de boli. De asemenea, aportul de vitamine hidrosolubile si minerale asigura o mare parte din necesarul zilnic prin consumul unui singur pahar de vin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu